Interaktiivinen virtuaalikuvasto on ilmestynyt

Suomen Turvakilvet interaktiivinen kuvasto numero 26Suomen laajin valikoima alkuperäisiä Turvakilpiä on päivittynyt, ja uusi kuvasto on ilmestynyt! Uusi kuvastomme on tuttuun tapaan tuhti tietopaketti turvallisuusmerkintöjä ja opasteita – mutta tällä kertaa interaktiivisena virtuaalikuvastona. Lisäsimme kuvastoon suorat linkit verkkokauppaan, jotta tilaaminen olisi sinulle entistäkin vaivattomampaa! Tutustu uuteen virtuaalikuvastoomme.

Voit tutustua laajaan kilpivalikoimaamme myös suoraan verkkokaupassamme. Nettitilaus on vaivatonta: Valitse haluamasi tuotteet, lisää määrät, siirrä ostoskoriin ja lähetä tilaus. Kilvet saat postitse noin viikon toimitusajalla.

Voit myös lähettää tilauksesi sähköpostilla tuttuun tapaan osoitteeseen myynti@turvakilvet.fi tai soittamalla 08 442 131.

Tykkää meistä facebookissa, ja saat sähköisen hupikilven joka viikko!

Oletko bongannut Turvakilvet jo Facebookista? Haluaisimme kutsua Sinut peukuttamaan meitä
 – Facebookiin siis. Julkaisemme joka viikko yhden parhaimpia ja suosituimpia hupikilpiä vuosien varrelta – ja saattaapa sekaan mahtua joku uusikin. Nyt kannattaa tykätä!

Kun hankit yrityksellesi turvaopasteita katso, että kaikissa tuotteissa on Suomen Turvakilvet Oy:n tunnus. Valitsemalla alkuperäisen Turvakilven varmistat, että yrityksessäsi on ajanmukaiset, korkealaatuiset opasteet.

Valikko