Uusi kuvasto ilmestynyt!

Suomen Turvakilvet interaktiivinen kuvasto numero 26Uusi kuvastomme nro 25 on jälleen tuhti tietopaketti turvallisuusmerkintöjä ja opasteita – mukaan laitoimme pitkän perinteemme mukaisesti myös viihdyttäviä “hupikilpiä”, joista voit valita mieleisesi, kun vastaat nopeasti, kuitenkin ennen 24.9.2016. Lue virtuaaliesite tästä, ja lähetä tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen myynti@turvakilvet.fi.

Kaikista kätevimmin tilaat haluamasi tuotteet ja hupikilven verkkokaupastamme. Nettitilaus on vaivatonta: Valitse haluamasi tuotteet, lisää määrät, siirrä ostoskoriin ja lähetä tilaus. Kilvet saat postitse noin viikon toimitusajalla. Kirjoita haluamasi hupikilven numero lisätietokenttään tilauksen yhteydessä.

Tykkää meistä facebookissa, ja saat sähköisen hupikilven joka viikko!

Turvakilvet on nyt myös Facebookissa. Haluaisimme kutsua Sinut peukuttamaan meitä
 – Facebookiin siis. Julkaisemme joka viikko yhden parhaimpia ja suosituimpia hupikilpiä vuosien varrelta – ja saattaapa sekaan mahtua joku uusikin. Nyt kannattaa tykätä!

Kun hankit yrityksellesi turvaopasteita katso, että kaikissa tuotteissa on Suomen Turvakilvet Oy:n tunnus. Valitsemalla alkuperäisen Turvakilven varmistat, että yrityksessäsi on ajanmukaiset, korkealaatuiset opasteet.

Valikko